joi, 16 iunie 2011

Nati Meir vrea sa fie deputat de Neamt!

http://www.stl.ro/exclusiv-nati-meir-vrea-sa-fie-deputat-de-neamt-38654.html

PROASPAT eliberat din arest, de doua luni si patru zile, NATI MEIR este desis sa revine in prim-planul scenei politice din ROMANIA.


Nati candideaza pe locul lasat vacant de Victor Surdu, trecut in nefiinta in aprilie
Bogdan Pavelescu

Dupa ce, in trecut, a candidat la functia de presedinte al tarii, de aceasta data, omul de afaceri israelian are planuri ceva mai “pasnice”.

In premiera si in exclusivitate pentru STL.RO, milionarul din “Tara Sfanta” a tinut sa isi anunte candidatura la Camera Deputatilor in judetul Neamt.

Nati vrea astfel sa ocupe locul lasat vacant de Victor Surdu, fostul sot al Angelei Similea trecut in nefiinta la data de 7 aprilie a acestui an.

Totodata, omul de afaceri isrealian, avand interdictie de a parasi Capitala, ne-a marturisit ca a depus deja un dosar, prin care cere instantei din Galati sa ii permita deplasarea in judetul Neamt pentru intalnirile cu electoratul.

“Am depus cererea azi (n.r. miercuri). Am promisiunea din partea unuia dintre cele trei partide – e vorba de cele trei cele mai importante din tara noastra – ca daca imi va fi ridicata interdictia, o sa ma sustina. Voi avea sprijinul lor deplin!”, a declarat Nati Meier in exclusivitate pentru STL.RO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu