joi, 5 mai 2011

Nati Meir si-a lasat noua iubita gravida!


Scapat de cosmarul din Penitenciarul Rahova, milionarul este acum in al noualea cer. Asta pentru ca Nati nu este doar un om liber, dar si un barbat fericit.

Si extrem de indragostit! De cateva saptamani, are o iubita pe nume Anca, in varsta de 40 de ani – cu 15 ani mai tanara decat el.

In ciuda diferentei de varsta, cei doi se iubesc ca doi adolescenti. Mai ales ca povestea lor de dragoste a inceput ca in filme, isrealianul cunoscandu-si “jumatatea” din greseala, la telefon.

Acum, dupa doar cateva saptamani de iubire, Nati si Anca au decis sa locuiasca impreuna, femeia parasind vechea ei locuinta, situata, ironia sortii, tocmai in Rahova, in vecinatatea penitenciarului in care a fost iubitul ei inchis.

Adevarata “bomba” este insa alta! Cu doar cateva zile inainte de a implini 56 de ani, Nati Meir a primit o veste incantatoare din partea proaspetei lui iubite.

Reporterii STL.RO au aflat ca omul de afaceri originar din Haifa va deveni tatic, Anca fiind insarcinata si urmand sa ii daruiasca isrealianului un mostenitor la inceputul anului viitor.

“E o binecunvantare!”

Contactat de reporterii nostri, milionarul a confirmat ca va deveni tatic, considerand sarcina Ancai un dar din partea divinitatii.

“I-a intarziat treaba aia femeiasca, stiti voi, ce are femeia acolo. Sunt toate semnele ca este insarcinata! Sunt foarte bucuros, mai ales dupa ce am trecut prin ce am trecut in ultimele luni. E o binecuvantare, un semn ca Dumnezeu ma iubeste!”, a declarat Nati Meir in exclusivitate pentru STL.RO.

Al saselea urmas pentru Nati!

Ce-i drept, Nati a fost extrem de “productiv” de-a lungul anilor. Afaceristul are deja cinci urmasi: patru din prima casatorie si unul – un baiat in varsta de 17 ani, Or Meir -, din cel de-al doilea mariaj.

De partea cealalta, iubita milionarului, Anca, are doi copii cu fostul ei sot: un baiat de 11 ani si o fata de 21 de primaveri, de meserie manechin.


Publicat in Exclusiv, La Zi Stl.ro
04.05.2011



http://www.stl.ro/nati-meir-si-a-lasat-noua-iubita-gravida-34830.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu