marți, 2 august 2011

Nati Meir: Nati Meir se vrea Abramovici

Nati Meir: Nati Meir se vrea Abramovici: "Nati Meir se vrea Abramovici: spune că face o afacere cu profit de 500 de milioane $ Fostul deputat ar urma să intermedieze vânzarea de com..."

Nati Meir se vrea Abramovici

Nati Meir se vrea Abramovici: spune că face o afacere cu profit de 500 de milioane $
Fostul deputat ar urma să intermedieze vânzarea de combustibil din Kazahstan către România.

Sursa: RĂZVAN VĂLCĂNEANŢULa sfârşitul săptămânii trecute, Nati Meir, eliberat de puţin timp din închisoare, ar fi semnat un contract de afaceri cu o companie din Kazahstan. Din această afacere, spune că ar obţine un profit de aproximativ 500 de milioane de dolari. Pentru că judecătorii i-au interzis să părăsească ţara, de legăturile din Kazhstan cu petroliştii şi coordonarea vapoarelor care vor pleca din Asia ar urma să se ocupe un delegat.


"În acest moment am ieşit din maşină şi intru în casă cu avocatul, unul dintre cei mai buni din ţară pe zona de economic. Prietena mea, Silvia, cu care am şi apărut la televizor, urmează să ia viza pentru Kazhstan şi să plece acolo să coordoneze afacerea. Am înceredere în ea, e o femeie deşteaptă şi eu zic că se pricepe la afaceri. Eu am interdicţie de a părăsi ţara", a declarat Nati MeirCitiţi mai mult: Nati Meir se vrea Abramovic: spune că face o afacere cu profit de 500 de milioane de dolari - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/nati-meir-se-vrea-abramovic-spune-ca-face-o-afacere-cu-profit-de-500-de-milioane-de-dolar-940265.html#ixzz1TrtcYfBN
EVZ.ro