duminică, 31 iulie 2011

Nati Meir, mega-afacere de 500.000.000$!

TRECUT prin puscarie si scapat ca prin urechile acului de cancer, NATI MEIR poate spune in sfarsit ca soarele a rasarit si pe strada lui.


Nati Meir s-a intalnit cu "Borat", in mare secret, la Intercontinetal
Bogdan Pavelescu

Dupa cum a anuntat in momentul in care a aflat ca nu sufera de cancer, magnatul israelian a decis sa inceapa o noua viata. Iar destinul deja i-a zambit!

STL.RO a aflat in premiera si in exclusivitate ca Nati a incheiat o mega-afacere, la sfarsitul saptamanii trecute.

Mai precis, fostul deputat a semnat o intelegere cu o firma din Kazahstan, prin care israelianul va vinde combustibilul livrat de asiatici in Romania.

Iar datele afacerii sunt de-a dreptul uluitoare, Nati Meir urmand sa obtina un profit de nu mai putin de 500.000.000 de dolari!

Cina cea de taina de la Inter!

Intalnirea misterioasa a avut loc vineri, la hotelul Intercontinental din Bucuresti. Pentru a nu fi recunoscut si pentru a nu da de banuit, intermediarul din Kazahstan a zburat cu o companie de linie, la clasa “economic”.

“Mi s-a parut mie cunoscut. Mi-a picat fisa imediat ca este Nati Meir, il stiam de la televizor. Au vorbit vreo doua ore. Au servit cina, au mancat caviar si au baut cea mai scumpa sampanie. Barbatul cu care era la masa ziceai ca e «Borat»“, a declarat un ospatar de la Inter pentru STL.RO.

Au parafat intelegerea cu manele!

Potrivit surselor noastre, precontractul a fost semnat in Bucuresti, la hotelul Intercontinental, intelegerea fiind parafata in cursul aceleiasi nopti.

Iar atmosfera a fost una de sarbatoare. Nati Meir si “Borat” au batut palma pe ritmuri de manele, la restaurantul Jaristea.

“Vreau sa fiu noul magnat al petrolului!”

Contactat de reporterii STL.RO, fostul candidat la presedintia Romaniei a confirmat mega-afacerea de jumatate de miliard de dolari.

“Da, este adevarat. Vreau sa devin noul magnat al petrolului din Sud-Estul Europei, noul Abramovici!”, ne-a declarat Nati Meir, precizand ca, in cursul zilei de luni, iubita lui, Nicoleta, va cere viza la Ambasada Kazahstanului, urmand ca joi sau vineri sa plece la Alma-Ata pentru a superviza plecarea primelor vapoare cu motorina catre Romania.

“Desi suntem impreuna de doar doua luni, simt ca pot avea incredere totala in ea. In plus, este femeie de afaceri si o tipa foarte inteligenta. Sunt convins ca se va descurca perfect!”, ne-a mai spus Nati Meir.

“Dumnezeu mi-a spus ca voi incheia afacerea!”

Si mai interesant este ca in spatele acestei afaceri uluitoare se afla o intamplare la limita paranormalului. Miercuri noapte, inainte de a primi diagnosticul medicilor de la Spitalul Floreasca, fostul deputat a avut un vis care, in nici 48 de ore, avea sa se adevereasca.

“Imi era foarte frica. Mi-era teama ca am cancer. Cand am reusit in sfarsit sa adorm, Dumnezeu mi s-a aratat in vis si mi-a spus ca nu am cancer si ca voi incheia afacerea asta”, a mai declarat Nati Meir, in exclusivitate pentru STL.RO.

Nati Meir: Aflati luni cine a incheiat o afacere de 500.000.0...

Nati Meir: Aflati luni cine a incheiat o afacere de 500.000.0...: "Aflati luni cine a incheiat o afacere de 500.000.000$! Scris de: Bogdan Pavelescu 2011-07-30 - 18:13 STL.RO va pregateste o dezvaluir..."

Aflati luni cine a incheiat o afacere de 500.000.000$!

Aflati luni cine a incheiat o afacere de 500.000.000$!


Scris de: Bogdan Pavelescu 2011-07-30 - 18:13
STL.RO va pregateste o dezvaluire de senzatie! Luni, aflati in premiera si in super-exclusivitate numele misteriosului personaj din Romania care a incheiat vineri seara o afacere uluitoare, de 500.000.000 de dolari, precum si toate detaliile acestei tranzactii ultra-secrete.

http://www.stl.ro/aflati-luni-cine-a-incheiat-o-afacere-de-500-000-000-42151.html

marți, 5 iulie 2011

Nati Meir: Nati Meir îşi depune candidatura prin Poştă

Nati Meir: Nati Meir îşi depune candidatura prin Poştă: "Nati Meir a anunţat ieri că este hotărât sută la sută să candideze pentru postul de deputat din Neamţ. Este vorba despre postul rămas vaca..."

Nati Meir îşi depune candidatura prin Poştă

Nati Meir a anunţat ieri că este hotărât sută la sută să candideze pentru postul de deputat din Neamţ.

Este vorba despre postul rămas vacant după moartea lui ictor Surdu, fostul soţ al Angelei Similea. Nati Meir îşi va depune candidature prin Poştă, după ce Tribunalul Galaţi i-a respins cerere de ridicare a interdicţiei de părăsire a localităţii.

"O să depun candidature prin poştă. Nu am altă variantă. Tribunalul nu mă lasă să plec din localitatea", spune Acesta.

Nati Meir şi fiul său Or sunt judecaţi în libertate într-o cauză de corupţie şi au fost eliberaţi în urmcă cu aproximativ două lun