miercuri, 29 iunie 2011

Nati Meir: Nati Meir nu poate candida pentru un nou mandat de...

Nati Meir: Nati Meir nu poate candida pentru un nou mandat de...: "Judecatorii Tribunalului Galati au respins ca nefondata solicitarea fostului deputat Nati Meir de ridicare a interdictiei de a parasi locali..."

Nati Meir nu poate candida pentru un nou mandat de parlamentar

Judecatorii Tribunalului Galati au respins ca nefondata solicitarea fostului deputat Nati Meir de ridicare a interdictiei de a parasi localitatea, situatie in care acesta nu poate candida pentru un nou mandat de parlamentar, asa cum anuntase marti. Meir dorea sa fie liber sa paraseasca Bucurestiul, pentru ca mai este foarte putin timp pana la demararea campaniei electorale pentru postul de deputat ramas liber in judetul Neamt, dupa decesul lui social-democratului Victor Surdu.“Pe 20 august sunt alegerile in Neamt si cred ca am toate sansele de reusita, pentru ca tatal meu s-a nascut la Roman, iar eu am avut acolo o echipa de fotbal, prin anii 2001 - 2002, Laminorul Roman. Problema este ca eu trebuie sa incep campania cu 60 de zile inainte de alegeri, deci se apropie timpul sa plec. Am facut cerere si pentru fiul meu, Or, pentru ca vreau sa-mi fie consilier”, afirma, in urma cu o zi, Nati Meir. Judecatorii galateni au hotarat insa ca cererea este nefondata si pentru Or Meir, asa ca cei doi nu au voie sa paraseasca Bucurestiul.

sâmbătă, 25 iunie 2011

Data de 28.06.2011 zi decisiva in viata lui Nati Meir.

In ziua de 28.06.2011 Instanta de la Galati urmeaza sa se pronunte la cererea Domnului Nati Meir
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/nati-meir-parlament-deputat-neamt-340887.html
pentru a candida la functia de deputat in camera deputatilor ca reprezentant al judetului Neamt.

joi, 16 iunie 2011

Nati Meir vrea sa fie deputat de Neamt!

http://www.stl.ro/exclusiv-nati-meir-vrea-sa-fie-deputat-de-neamt-38654.html

PROASPAT eliberat din arest, de doua luni si patru zile, NATI MEIR este desis sa revine in prim-planul scenei politice din ROMANIA.


Nati candideaza pe locul lasat vacant de Victor Surdu, trecut in nefiinta in aprilie
Bogdan Pavelescu

Dupa ce, in trecut, a candidat la functia de presedinte al tarii, de aceasta data, omul de afaceri israelian are planuri ceva mai “pasnice”.

In premiera si in exclusivitate pentru STL.RO, milionarul din “Tara Sfanta” a tinut sa isi anunte candidatura la Camera Deputatilor in judetul Neamt.

Nati vrea astfel sa ocupe locul lasat vacant de Victor Surdu, fostul sot al Angelei Similea trecut in nefiinta la data de 7 aprilie a acestui an.

Totodata, omul de afaceri isrealian, avand interdictie de a parasi Capitala, ne-a marturisit ca a depus deja un dosar, prin care cere instantei din Galati sa ii permita deplasarea in judetul Neamt pentru intalnirile cu electoratul.

“Am depus cererea azi (n.r. miercuri). Am promisiunea din partea unuia dintre cele trei partide – e vorba de cele trei cele mai importante din tara noastra – ca daca imi va fi ridicata interdictia, o sa ma sustina. Voi avea sprijinul lor deplin!”, a declarat Nati Meier in exclusivitate pentru STL.RO.

miercuri, 8 iunie 2011

RELATIA MEA NOU NICOLETA BARBULESCU


RELATIA MEA NOU NICOLETA BARBULESCU

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-nati-meir-despre-noua-iubita-nicoleta-lucreaza-la-o-agentie-imobiliara-are-casa-ei-n-are-nevoie-de-bancomat-167790.htm
Nati Meir

marți, 7 iunie 2011

NICOLETA BARBULESCU

SUNT

ASTAS 08.06.2011 LA CANCAN TV(BI TV)LA ORA 1800-2000 SI LA OTV D.D.D LA ORA 2030 CU RELATIA MEA NOU NICOLETA BARBULESCU
http://www.facebook.com/nati.meir1?sid=3165be2bafe1f7be5edfe6f2f7474403&hiq=nati%2Cmeir&ref=search#!/profile.php?id=701580913
NATI MEIR