luni, 30 mai 2011

Nati Meir: Nati Meir si-a parasit iubita: “Si-a pus sterilet!...

Nati Meir: Nati Meir si-a parasit iubita: “Si-a pus sterilet!...: "http://www.stl.ro/nati-meir-si-a-parasit-iubita-si-a-pus-sterilet-37241.html"

Nati Meir si-a parasit iubita: “Si-a pus sterilet!”

http://www.stl.ro/nati-meir-si-a-parasit-iubita-si-a-pus-sterilet-37241.html

joi, 19 mai 2011

duminică, 15 mai 2011

Sunt cemat astas 16.05.2011 la ora 1400 la comisiei pentru drepturile omului


Astazi la orele 14, fiul meu si cu mine suntem chemati la dl. Nicolae Paun, presedintele comisiei pentru drepturile omului, cultelor si minoritatilor nationale din Camera Deputatilor. Comisie care s-a autosesizat in legatura cu arestarea mea si a fiului meu precum si a bataii pe care eu am incasat-o la Penitenciarul Spital Jilava.

sâmbătă, 7 mai 2011

Sunt cemat la DNA GALATI ca martor pe data de 11.05.2011


DNA GALATI mau citat pe data de 11.05.2011 ca martor intru dosar nou cred ca e dosarul al presedinte PRM CORNELIU VADIM TUDOR.
NATI MEIR

joi, 5 mai 2011

Raed Arafat şi Nati Meir, cei mai cunoscuţi străini din România. Asiaticii, bine văzuţi de români

Raed Arafat şi Nati Meir, cei mai cunoscuţi străini din România. Asiaticii, bine văzuţi de români
Autor: Oana Dan

Un studiu al Fundaţiei Soros despre imigraţie relevă că doar 13% dintre românii chestionaţi cunosc persoane publice străine care locuiesc în România, iar cele mai frecvente nume care le vin în minte sunt Raed Arafat (25%) şi Nati Meir (9%).

În ansamblu, peste 50% dintre românii întrebaţi declară că au o părere "bună" şi "foarte bună" despre străini, un răspuns aflat din nou în contradicţie cu numărul mare al respondenţilor care se declară împotriva stabilirii străinilor în România, arată cercetarea iniţiată de Fundaţia Soros România împreună cu ARPS, pe baza datelor culese în luna noiembrie 2010 de către IRES. Studiul surprinde percepţiile privind străinii cu şedere legală în România, cunoştinţele, atitudinile şi practicile referitoare la imigraţie şi promovarea integrării sociale a străinilor, precum şi reprezentările şi stereotipurile legate de aceştia.


Arabii, prost văzuţi de români

Dacă cetăţenii asiatici (denumire care se referă cu precădere la cetăţenii chinezi, cei mai numeroşi şi vizibili dintre orientali) sunt bine văzuţi de români, arabii în schimb sunt "prost" şi "foarte prost" văzuţi de 31% dintre români, urmaţi de cetăţeni din fostele republici sovietice (25%) şi africani (23%), arată cercetarea.

În ciuda faptului că numai 10% dintre români declară că sunt la curent cu drepturile şi serviciile pe care statul român le acordă cetăţenilor străini care locuiesc legal în România, 38% dintre respondenţi consideră că autorităţile române ar trebui să le acorde acestora mai multe drepturi şi să ofere mai multe servicii.

Rezultatele studiului au fost obţinute în urma unui sondaj de opinie realizat pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional format din 1.538 de persoane cu vârste peste 18 ani şi unui eşantion de 497 de străini.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/raed-arafat-si-nati-meir-cei-mai-cunoscuti-straini-din-romania-asiaticii-bine-vazuti-de-rom.html
sursa; ziarul evz.ro 28/04/2011

Nati Meir si-a lasat noua iubita gravida!


Scapat de cosmarul din Penitenciarul Rahova, milionarul este acum in al noualea cer. Asta pentru ca Nati nu este doar un om liber, dar si un barbat fericit.

Si extrem de indragostit! De cateva saptamani, are o iubita pe nume Anca, in varsta de 40 de ani – cu 15 ani mai tanara decat el.

In ciuda diferentei de varsta, cei doi se iubesc ca doi adolescenti. Mai ales ca povestea lor de dragoste a inceput ca in filme, isrealianul cunoscandu-si “jumatatea” din greseala, la telefon.

Acum, dupa doar cateva saptamani de iubire, Nati si Anca au decis sa locuiasca impreuna, femeia parasind vechea ei locuinta, situata, ironia sortii, tocmai in Rahova, in vecinatatea penitenciarului in care a fost iubitul ei inchis.

Adevarata “bomba” este insa alta! Cu doar cateva zile inainte de a implini 56 de ani, Nati Meir a primit o veste incantatoare din partea proaspetei lui iubite.

Reporterii STL.RO au aflat ca omul de afaceri originar din Haifa va deveni tatic, Anca fiind insarcinata si urmand sa ii daruiasca isrealianului un mostenitor la inceputul anului viitor.

“E o binecunvantare!”

Contactat de reporterii nostri, milionarul a confirmat ca va deveni tatic, considerand sarcina Ancai un dar din partea divinitatii.

“I-a intarziat treaba aia femeiasca, stiti voi, ce are femeia acolo. Sunt toate semnele ca este insarcinata! Sunt foarte bucuros, mai ales dupa ce am trecut prin ce am trecut in ultimele luni. E o binecuvantare, un semn ca Dumnezeu ma iubeste!”, a declarat Nati Meir in exclusivitate pentru STL.RO.

Al saselea urmas pentru Nati!

Ce-i drept, Nati a fost extrem de “productiv” de-a lungul anilor. Afaceristul are deja cinci urmasi: patru din prima casatorie si unul – un baiat in varsta de 17 ani, Or Meir -, din cel de-al doilea mariaj.

De partea cealalta, iubita milionarului, Anca, are doi copii cu fostul ei sot: un baiat de 11 ani si o fata de 21 de primaveri, de meserie manechin.


Publicat in Exclusiv, La Zi Stl.ro
04.05.2011



http://www.stl.ro/nati-meir-si-a-lasat-noua-iubita-gravida-34830.html

Nati Meir şi-a lăsat noua iubită însărcinată!



După ce a scăpat de puşcărie, Meir este în al nouălea cer pentru că va fi tată. El are o nouă iubită, pe nume Anca, în vârstă de 40 de ani.


Nati şi Anca au decis să locuiască împreună, femeia părăsind vechea ei locuinţă, situată, ironia sorţii, tocmai în Rahova, în vecinatatea penitenciarului în care a fost iubitul ei închis.

Anca este însărcinată şi urmează să îi dăruiască isrealianului un moştenitor la începutul anului viitor.

"I-a întârziat treaba aia femeiască, ştiţi voi, ce are femeia acolo. Sunt toate semnele că este însărcinată! Sunt foarte bucuros, mai ales după ce am trecut prin ce am trecut în ultimele luni. E o binecuvântare, un semn că Dumnezeu mă iubeşte!", a declarat Nati Meir pentru stl.ro.

Afaceristul are deja cinci urmaşi: patru din prima căsătorie şi unul, un baiat în vârstă de 20 ani, Or Meir , din cel de-al doilea mariaj.

sursa ziarul click 05.05.2011